Nadica Ademov, koja se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", nedavno je otkrila da je nakon prethodnih ljubavnih brodoloma ponovo srećna u ljubavi. 

Pevačica je pre više od tri godine raskinula veridbu sa tadašnjim izabranikom Nenadom Paunkovićem, a prethodno je ostavila 14 godina starijeg partnera zbog kojeg je, kako se pisalo, bila u svađi sa roditeljima. Međutim, sada je ponovo pronašla sreću.

Nadica već neko vreme uživa u ljubavi sa partnerom Damirom, za kog se piše da je milioner, a sada je otkriveno i da je pevačica trudna i da par čeka prvo dete.

Nadica i Damir organizovali su žurku na kojoj su saznali pol bebe - dobiće devojčicu. Budući roditelji nisu krili sreću zbog lepih vesti, a odmah su usledile brojne čestitke.

Nadica Ademov otkrila pol bebe Instagram

Pevačica je nedavno otkrila da bi volela da se uda za Damira, kao i da svadbu organizuje na dve lokacije - u Beogradu i u Istanbulu.

"Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin Pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju", rekla je ona pre nekoliko meseci. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna