Glumica Mirka Vasiljević sa 19 godina upoznala je ljubav svog života - fudbalera Vujadina Savića, a u 21. godini rodila je prvo dete - sina Andreja. Ubrzo je stiglo i "pojačanje" - Andrej je dobio sestru Adrijanu i brata Mihajla, a prošle godine u dom popularnog para stigao je i šesti član - ćerkica Anika.

Mirkin život u dvadesetim godinama veoma se razlikovao od načina života njenih vršnjaka.

mirka vasiljevic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Njih troje sam rodila na početku dvadesetih, kada nisam imala toliko ni emotivne, ni životne zrelosti. Svi moji prijatelji su u to vreme razmišljali šta će studirati, gde će izaći, pričali su o tome u koga su se zaljubili, a ja sam se bavila potpuno drugačijim temama.O tome šta mi se dešava mogla sam da razgovaram samo sa mamom i tetkom. Tada sam razmišljala u stilu 'zdravi su, siti su, suvi su, super', a sada, sa 32, neuporedivo više znam, dosta sam prošla, ljudi oko mene su toliko toga osetili i shvatili", objasnila je glumica u intervjuu za magazin "Hello".

Razlika između Mihajla, koji je treće dete u porodici, i najmlađe Anike je sedam godina, a braća i sestre se odlično slažu. 

"Andrej, Adrijana i Mihajlo su već veliki, mnogo stvari umeju sami, a ima i aktivnosti koje više ne žele da rade sa mamom, jer im je to bez veze. Zbog svega toga Anika je došla kao trešnjica ili jagodica na torti. Takođe, tek sada shvataju šta znači imati mlađu sestru, jer kad je Andrej imao tri godine, kraj sebe je već imao Adrijanu i Mihajla. On nije bio ni svestan šta znači biti stariji brat", kaže Mirka i dodaje da su deca bila pored nje u trenutku kad je krenuo porođaj sa Anikom:

"Oni nisu imali mnogo dodira sa bebama jer se u krugu naših prijatelja tek sada rađaju deca. Nisu imali ni predstavu koliko je to biće malo, krhko, nežno i u kojoj meri je zavisno od vas. Bila sam sama sa njima kada je krenuo porođaj. Odmah im je bilo jasno šta se dešava jer mi je pukao vodenjak. Rekla sam im - 'nema panike, pričali smo da ovo može da se desi, hajde da probamo da se organizujemo'. Zaista se nisu spetljali, već su sve uradili kao što sam im rekla."

mirka-vasiljevic-vujadin-savic (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

Za glumicu i fudbalera nema veće sreće od skladne porodice na okupu i ljubavi koju njihova deca gaje jedni prema drugima.

"Kad je Anika stigla, bili su ushićeni. Ona više nije beba, pa je i interakcija veća, a najviše se ozari kad se oni posle treninga ili škole vrate kući. Taj osmeh, ta sreća i sjaj u očima kad ih pogleda, to nema cenu. Oni to, naravno, osećaju. Sada im je malo napornija, pa i dosadnija, jer je u istraživačkoj fazi, a otkrila je i šta sve može svojim rukama i nogama. Ipak, sve troje kažu da bez nje ne bi mogli da zamisle život i da bi bilo baš bez veze da je nisu dobili", zaključila je umetnica. 

Neke od fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna