Iako je u tom periodu bila veoma popularna, zbog čega su mnogi mislili da "leži" na milionima, Leontina Vukomanović je jednom prilikom otkrila da je na najvećem vrhuncu svoje popularnosti zapravo jedva sklapala kraj s krajem.

"Ja sam najsiromašnija bila kada sam bila dens pevačica. Ti da bi napravio jedan spot, da bi se obukao i tako to, ti si morao da imaš dovoljno novca. Živela sam u iznajmljenom stanu i tako sam došla jednom u situaciju da nisam imala novca da platim kiriju. A sa druge strane te ljudi vide kao poznatu", ispričala je ona nedavno u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" TV.

I Leontinin ljubavni život oduvek je intrigirao medije, a ona se u maju 2009. godine upoznala sa violinistom Filipom Patom, sa kojim se venčala nakon tri meseca veze. U aprilu 2010. godine dobili su ćerku Luciju, ali je razvod usledio kada je njihova naslednica imala godinu i po dana.

"Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život", iskreno je priznala jednom prilikom u emisiji "Magazin IN".

Uprkos razvodu Leontina i Filip su ostali u dobrim odnosima, a muzičar redovno viđa ćerku.

"Naravno da se viđaju. Interes deteta je uvek u prvom planu i mislim da mnogi roditelji razmišljaju tako. Dete je najsrećnije kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle kobi, krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba", svojevremeno je otkrila pevačica i dodala da njena ćerka ne oseća razdvojenost svojih roditelja.

"Ona je imala sreću da su je okolnosti 'savatale' kad je imala godinu i po dana. Ona je tako navikla i ona ne zna drugačije", rekla je Leontina tada.

Filip Pat je sa sadašnjom suprugom Mašom dobio sina, a pre nekoliko meseci otkrio je da čeka i treće dete. U vreme krize koja je nastupila zbog pandemije korona virusa, kada muzičari nisu imali posla, violinista je otpočeo novi biznis - počeo je da pravi i prodaje pite.

Bivši muž Leontine Vukomanović Filip Pat
Youtube/Printscreen/NovaS 

"Nema primanja u muzici i ja sam čovek od akcije. Od starta sviram violinu drugačije od drugih. To što sam imao para potrošio sam, i razmišljao sam koji posao ima najmanja ulaganja i shvatio sam da je to to i krenuo da proizvodim pite. Najviše prodajem krompiruše, sir i meso. A malo manje podjednako dobre sa malinom i vanilom", rekao je on pre dve godine u jutarnjem programu na TV "Prva".

Još fotografija Leontine Vukomanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / leontina012, Youtube / Leontina Vukomanović Leontina Vukomanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna