Leontina Vukomanović je talentovana, vredna, profesionalna, odličan organizator i predana svakom poslu do kraja, a ćerka Lucija je njen životni prioritet. Kako je naslednica napunila 12 godina u aprilu, ume sama da se pobrine da dobije ono što želi za Novu godinu.

"Sad je velika sama ostvaruje svoje želje. Sačekaćemo Božić ovde u Beogradu, a posle liturgije ćemo krenuti prvo put mojih roditelja do Požarevca, a onda nadam se do manastira Vratna, a onda tek ono pravo zimsko putovanje", ispričala je "Premijeru" Leontina koja je svojevremeno govorila o vaspitanju svoje ćerke.

"Htela sam da ne budem poput moje majke, što se kasnije pokazalo kao problem. Želela sam da svom detetu dopustim sve što je meni bilo zabranjeno. Ne vozi bicikl - slomićeš ruku. Ne penji se na drvo - razbićeš glavu. Ne hodaj po vetru - dobićeš šarlah. U psihologiji se to zove negativno negujući roditelj. A Lucija je mene navikavala da ja radim sve što ona poželi. Mislila sam da je to dobro. Ali kada su došle obaveze, škola, onda taj model vaspitanja nije mogao da se izdrži. Tada sam preokrenula stvari. Bila sam popustljiva jer sam htela da dete bude dete, a ne vojnik. Ipak, obaveze moraju da se poštuju", ispričala je tada za "Hello!" Leontina koja je izuzetno vezana za ćerku.

Ćerka Leontine Vukomanović
Instagram/Leonessa Eric 

"Ona ima moju beskrajnu ljubav, možda zbog toga jer sam je dobila u kasnijim godinama. Naš dan ne može da počne bez grljenja i maženja. Mnogi mi kažu da budem zahvalna što je takva. Ali da sam ja roditelj koji je okrenut sebi i svojim zadovoljstvima, mislim da bi bila više otuđena od mene. Ovako, najduže je ostavljam samu jedan dan. Odvojile smo se kada je išla na rekreativnu nastavu ili jezički kamp", ispričala je Leontina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna