Mnogi se danas pitaju kako se slažu Leontina Vukomanović i i njen bivši muž Filip Pat. Način na koji je on odgovorio na to pitanje sigurno je iznenadio mnoge.

Moguće je da se ni sama muzičarka nije nadala ovako otvorenom izlivu emocija, ali očigledno je da je Filip vrlo pažljivo birao reči kojima je obeležio svoj rođendan.

"Da, danas punim 47 godina. Imam dvoje i uskoro troje dece", napisao je. "Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da spoznam šta je ljubav prema i ljubav od dece."

Nekadašnji član grupe "Piloti" je više puta u šali rekao da je za medije često samo "bivši muž", ali ni on sam ne dozvoljava da njegov prvi brak bude pod bilo kakvom senkom. Ćerka Lucija je redovno prisutna na Instagramu, a nedavna poruka je raznežila sva srca.

filip pat zena masa i deca-min.jpg
Instagram / i.am.filip.pat 

Na slici je, uz devojčicu koju je dobio sa Leontinom, i Filipov sinčić iz braka sa Mašom. "Skoro pa da je 11 godina razlika. Fali neki dan. I to je jedina razlika izmedju njih dvoje. 

Svakom treba različita pažnja. Njoj kao, skoro tinejdžerki, treba podrška za samostalnost i sigurnost. Njemu treba da se menja pelenica, da ga uspavljujem, hranim, presvlačim. Oboje su čista ljubav. Oboje me vade iz živog blata svakodnevice", napisao je Filip. On je presrećan što uskoro stiže i treća bebica, a već je najavio da će biti ponovo sin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna