Voditeljka Suzana Mančić iz prvog braka sa Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom benda "Sedmorica mladih", ima ćerke Teodoru i Nataliju, a budući da se od bivšeg supruga razvela, bila je samohrana majka. Trudila se da sa naslednicama uvek ima otvoren i iskren odnos, ali priznaje da ih je s vremena na vreme tajno proveravala.

"Praktično sam bila samohrana majka, ali sam imala veliku pomoć svoje majke. Trudila sam se da budem stroga, pravična i objektivna. Nisam nalazila opravdanje za svaku budalaštinu koju deca prave, ali sam bila svesna da treba da se zapitaš ako ti je dete mnogo mirno. Razgovarala sam sa decom, pratila sam s kim se druže. Nekada sam tajno ispratila da li idu u školu, kako se oblače i s kim provode vreme van kuće. Znala sam da im proveravam đačke torbe i džepove, a sve to da one ne znaju", ispričala je za "Informer" Suzana, koja je stava da decu treba vaspitavati tradicionalnim metodama.

Suzana Mančić priznala da je bila jako nesigurna
Printscreen/ YouTube Zenska Tv 

"Od dece smo danas napravili male bogove. Priča se o pravima deteta, ali niko ne pominje i njihove obaveze, dok smo prosvetu obezvredili. Trebalo bi ponovo implementirati starinske načine vaspitavanja dece", smatra voditeljka.

Nju je vest o dva tragična masakra, koja su se 3. i 4. maja dogodila u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i na teritoriji Mladenovca, zatekla u inostranstvu, a, kao i čitava nacija, Suzana nekoliko dana nije mogla da dođe sebi od tuge i bola.

Ne pravite budalu od mene Suzana Mančić
Screenshot / Instagram / suzana mancic 

"Nisam bila u Beogradu, ali bila sam šokirana vešću. Osećala sam nevericu i strah. Ta situacija mora da te rasplače i izbije vazduh iz stomaka. Zvalo me je mnogo prijatelja iz celog sveta da me pitaju kako sam i šta se desilo", ispričala je voditeljka.

U pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" učenik sedmog razreda K.K. (13) usmrtio je osmoro učenika i radnika obezbeđenja, dok je šestoro đaka i nastavnicu istorije ranio. Samo dan kasnije mladić U.B. (21) je u Mladenovcu ubio osam i ranio 14 ljudi.

Tekst: Lepa&Srećna