Robert De Niro je potvrdio da je postao otac po sedmi put, ali nije otkrio ko je majka. Međutim, u svetskim medijima nema sumnje da je reč o Tifani Čen.

Slavni glumac je primećen sa Tifani još pre dve godine, na jugu Francuske, gde su bili zajedno na letovanju. Očevici tvrde da su njih dvoje šetali držeći se za ruke, a na jahti su ih ugledali kako se ljube.

U to vreme, veliki oskarovac je prolazio kroz težak razvod. Na kraju sudskog postupka, odlučeno je da njegova žena Grejs Hajtauer dobije alimentaciju u visini od jednog miliona dolara godišnje, dok će novac dobijen od prodaje kuće biti podeljen između dvoje bivših supružnika. Procena je bila da kuća vredi oko 20 miliona dolara.

Tifani i Robert su se, navodno, upoznali još 2015. godine. U to vreme, snimali su film "Stažista", pri čemu je De Niro igrao glavnu, a Tifani jednu sporednu ulogu.

robert de niro tifani cen 0704907416-min.jpg
Profimedia 

Ona inače radi kao instruktor borilačkih veština, a sličnu rolu je dobila i u ovom filmu. Bila je poznata mahom u profesionalnim krugovima, čak je izglasana za takmičara godine Insajd kung fu magazina, kad joj je bilo 26 godina. Poznato je da je njen otac, takođe, bio instruktor borilačkih veština.

"Okružujem se dobrim ljudima. Tako se stvaraju simbiotske veze koje će drastično poboljati kvalitet života kod bilo koga", kazala je Tifani jednom prilikom.

robert de niro tifani cen 0704907407-min.jpg
Profimedia 

Za sada ni Robert ni Tifani nisu dali nijedan komentar povodom vesti o njihovoj vezi i detetu. Iz prethodnog braka, slavni Bob ima sina i ćerku, dok mu je devojka Touki Smit rodila blizance. Sa prvom suprugom Dajanom Abot ima sina Rafaela, a njenu ćerku je usvojio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna