Pevačica Marija Mikić porodila se prošlog četvrtka i na svet donela drugo dete, sina Miliju, a sa naslednikom je danas napustila bolnicu. Po njih je došao pevačicin izabranik i ponosni tata Jovan Pantić, a Marija je podelila utiske sa porođaja.

"Super sam. Jedva sam čekala da krenemo kući. Porođaj je prošao odlično, hoću da se zahvalim osoblju. Tek sad kreće žurka. Milija liči na mene. Bar ću ja tako da pričam. Nisam razmišljala ni o kakvom slavlju. Uskoro je Đurđin prvi rođendan. Bitno mi je da smo živi i zdravi. Hoću da budem sa svojom decom i da popijem kaficu. Muž i ja smo zajedno birali ime za sina. Nismo pogrešili. On je toliko mio da ne znam da li sam ga ja rodila", rekla je za "Blic" pevačica po izlasku iz porodilišta.

Marija Mikić
ATA / Antonio Ahel 

Đurđa će u julu napuniti godinu dana, razlika između nje i malenog Milije je svega deset meseci, a Marija ne može da dočeka prvi susret svoje ćerke sa mlađim bratom.

"Savetovali su nas stariji da ćerkici kupimo poklon, da joj donesemo i kažemo da je to od bate. Bojim se da ga ne udari, ali ona je mnogo mala, pa mislim da će njih dvoje biti kao blizanci", istakla je pevačica i dodala da se drugog porođaja više plašila nego prvog.

"Drugi porođaj mi je teže pao, jer sam znala šta me čeka. Beba je mala, 2.500 g ima", rekla je na kraju za pomenuti medij.

Fotografije Marije Mikić iz prve trudnoće pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Mikić na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna