Šakira je nakon velikog razočaranja smogla snagu da krene dalje. Naime, nju je nakon 11 godina ljubavi napustio fudbaler Žerar Pike. Da situacija bude teža sportista je vezu sa studentkinjom Klarom Marti održavao i dok je bio sa pevačicom, čak ju je dovodio u njihov porodični dom. Zbog svega, kolumbijska zvezda spakovala je kofere i sa sinovima Milanom i Sašom iz Barselone se odselila u Majami, gde ima vilu. 

Čini se da je pevačica tek sad smogla snagu da krene dalje i počne da vodi društveni život. Ona se pojavila na trci Formule 1, a društvo joj je pravio slavni Tom Kruz. Oni se bili zajedno i u VIP loži, pa su odmah krenule glasine da u vezi.

Ideja da su latino bomba i filmska megazvezda par, jako se dopala njenim obožavaocima, jer misle da bi joj glumac povratio osmeh na lice, pa čak i ako priča ne potraje. Tom Kruz je, koliko je poznato sam, a očekivano ni glumac, ni pevačica nisu komentarisali glasine.

Šakira u društvu Toma Kruza
Profimedia/DPPI/LiveMedia 

Šakira je u subotu dan pre druženja s Tomom, primila Billboardovu nagradu za "ženu godine", kao prva dobitnica te nagrade u istoriji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna