Čini se da su Vilijam i Kejt oduvek zajedno, i da nijedna dama ne bi bila bolja kraljica od prefinjene vojvotkinje. Skoro je nezamislivo da se na njenom mestu nalazi skandal majstor, pop princeza Britni Spirs. Ipak, kraljevski biograf Kristofer Andersen otkrio je detalje o nesuđenoj romansi Vilijama i Britni.

"Vilijam i Britni su pokušali da se sastanu kada su bili mladi. Mnogo puta su razgovarali telefonom, ali ne sećam se da su se lično videli u tom periodu", napisao je Andersen u svojoj knjizi "Braća i žene: Privatni životi Vilijama, Kejt, Harija i Megan". I sama pop princeza je u emisiji Frenka Skinera 2002. godine otkrila da je razmenjivala mejlove sa Vilijamom i čak ga je pozvala da izađu dok je bila na turneji u Velikoj Britaniji. Ona je tada bila na vrhu populatnosti, ali Vilijamu su ipak bile preče lisice.

"Dopisivali smo se neko vreme putem mejla i trebalo je da se lično sretnemo, ali to se nije desilo",  rekla je tada 20-godišnja Britni koja nije znala zašto se princ nije pojavio na ugovorenom sastanku. Britanski tablodi tvrde da je princ umesto da vidi Britni otišao u lov na lisice. 

Britni Spirs se treću put udala na izmaku 2021. godine, a njen izabranik je Sem Ašgari,sa kojim se zabavlja već četiri godine.

Britni je od 2004. do 2007. godine bila u braku s Kevinom Federlajnom, u kojem su dobili dvojicu sinova. Šon je rođen 2005, a Džejden godinu dana kasnije.

Pod teretom slave Britni je 2007. godine doživela nervni slom, kada je i privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima. Odlukom suda 2019. godine je 70 odsto starateljstva pripalo Kevinu, a 30 odsto Britni.

Prvi put se na večnu ljubav zaklela simpatiji iz detinjstva Džejsonu Alenu Aleksanderu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna