Olja Karleuša prošle godine suočila se sa zdravstvenim problemima, kada je završila u bolnci jer je tromb koji je imala u nozi izazvao niz drugih komplikacija.

"Dobila sam bol u listu leve noge i nisam znala da sam imala tromb u nozi koji se otkačio i dobila sam emoboliju pluća. Ono na šta sam ja ukazivala ljudima je to da sam ja imala samo bol u listu, kao početak nekog grča, a posle četiri ili pet dana dobila sam spazam, nemogućnost disanja, stezanje u grudima i kratak dah. To je bila kulminacija da odem u bolnicu gde su me i zadržali. Velika je stvar kada imamo tu mogućnost da nam bol pošalje znak. Ipak, imamo puno slučajeva gde ljudi od takvih stvari ne ostaju živi samo zato što nisu imali nikakav znak", objasnila je pevačica za "Grand".

olja karleusa 2.jpg
Instagram / oljakarleusaofficial 

Olja je ispričala i da je optimizam ni u jednom trenutku nije napustio.

"Ne postoji čovek koji je imun u situaciji koja može da se završi kobno po tebe, pogotovo kada imaš dete. Inače sam neizlečivi optimista, a kao mala sam zacrtala sebi da ću živeti oko 92 godine i to srećna, zadovoljna i pokretna. Dok sam ležala u bolnici više sam ja tešila moju porodicu i familiju nego oni mene. Imala sam razmišljanja koja nisu preterano vedra, ali nisam plakala", navela je pevačica.

Njoj su najveća podrška bili suprug Predrag, sin Pavle i roditelji, a Olja ne krije da bez snage koju su joj davali ne bi tako lako prebrodila ove trenutke.

"Suprug i sin su mi bili najveća podrška, naravno i roditelji. Oni su sve vreme bdili nada mnom, da moje bolovanje bude propraćeno na najbolji mogući način. Čovek je blagosloven kada ima uz sebe porodicu u takvim situacijama", zaključila je Olja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna