Pevačica Olja Karleuša se tek posle 13 godina zajedničkog života, udala za Predraga Petrovića, 2017 godine. Venčali su se kako bi sinu ispunili želju.

"Pecin i moj sin Pavle je to najviše tražio. Imamo stan preko puta Hrama Svetog Save i često je gledao venčanja. Bilo je prelepo. Venčanju su prisustvovali samo kumovi i naše porodice, bilo nas je devetoro odraslih i četvoro dece. Pavle nas je venčao zajedno s matičarem, pošto je on pitao: 'Mama, uzimaš li tatu za muža', i obrnuto. Otišli smo u Aranđelovac na ručak, kupali se u bazenu, prespavali i sutradan ceo dan uživali. Drago mi je što smo Peca i ja našu ljubav krunisali brakom i održali se zajedno", rekla je tada pevačica za medije koje smatra da zajednica može da opstane jedino ako ima prave ljubavi.

"Kada čujem pevačice kako govore o savršenom braku, dobijem nervni slom. Nikako nije moguće da sa nekim ne pojedete kilo soli, to je život... Jedina je istina, ako voliš nekoga možeš sve da prevaziđete... Ako nekoga voliš istinski, onda to može da opstane", rekla je "Pink" pevačica koja sa mužem deli obaveze oko sina. 

"Sin je inače skroman, ali voli da dobije tipa 'Ajfon 14'", našalila se pevačica. "Što se tiče muža i mene, podelili smo se, on je zadužen za školu, a ja za sve ostalo",  rekla je Olja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna