Hrvatski pevač Jasmin Stavros preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću. On je bio na bolničkom lečenju otkako je ustanovljeno da boluje od raka kostiju, a iako su se bolovi nakon prvog ciklusa terapije smanjili, ovu tešku bitku je izgubio.

"Boli me i dalje, leđa me rasturaju, ali čini mi se da je intenzitet boli ipak nekako slabiji. Da li je to zbog zračenja, zbog toga što pijem jake tablete protiv bolova ili zato što sam na bol već oguglao, što je ona postala sastavni deo mene, ja to ne znam reći. Doktori su mi prošle nedelje saopštili kako sumnjaju da uz rak kostiju imam i rak želuca, ali kompletni nalazi još uvek nisu gotovi", rekao je krajem marta Jasmin za "Jutarnji list".

Jasmin se, inače, pre više od 10 godina posvetio zdravom načinu života - živeo je na selu, u miru i skladu sa prirodom, hranio se zdravo i bavi se sportom.

"Svaki dan ustanem oko devet, igram tenis, ako imam obaveza idem u Zagreb, a ako nemam, uživam na svežem vazduhu. Popodne ponovo igram tenis ili vozim bicikl, trčim. Uglavnom sport i zdrav život. Ne gledam ni televiziju, samo Laudato. Svake večeri šetamo do obližnjeg sela, molimo brojanicu i vraćamo se kući. Nema grada u kome se u nedelju može mirno trčati, pričati, a oko tebe nema nikoga. Toga nema ni u Zagrebu, ni u Splitu, ni u bilo kom drugom gradu", rekao je pevač ranije.

"Mene je poslednjih godinu dana znala da boli kičma. Ti bolovi u poređenju s ovima sada bili su kamilica, nisam se na njih osvrtao. Je li taj bol bio znak da je nešto krenulo po zlu, ja ne znam da ocenim. Ne znam ni da li bi ispalo bolje da sam na najmanji predznak odjurio u bolnicu. Teško je sada misliti o tome šta bi bilo, odnosno šta je moglo biti da je bilo", rekao je Jasmin.

Vest o odlasku poznatog muzičara rastužila je mnoge, a tim povodom se oglasio i Toni Cetinski.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna