Pevač Jasmin Stavros pre nekoliko dana otišao je u bolnicu zbog bolova u leđima, a tamo mu je postavljena dijagnoza raka kostiju i od tada je na lečenju.

Jasmin je za hrvatske medije otkrio da ima jake bolove, da se oseća umorno i iscrpljeno.

"Stalno sam u bolnici, od tada nisam bio kod kuće. Osećam se loše, bole me leđa, sve. Daju mi svakakve lekove protiv bolova, neki pomažu, neki ne", rekao je Stavros za "24sata.hr".

Jasmin se, inače, pre više od 10 godina posvetio zdravom načinu života - živi na selu, u miru i skladu sa prirodom, hrani se zdravo i bavi se sportom.

Sa suprugom Žarkom uživa u dugim šetnjama i radi po kući.

"Svaki dan ustanem oko devet, igram tenis, ako imam obaveza idem u Zagreb, a ako nemam, uživam na svežem vazduhu. Popodne ponovo igram tenis ili vozim bicikl, trčim. Uglavnom sport i zdrav život. Ne gledam ni televiziju, samo Laudato. Svake večeri šetamo do obližnjeg sela, molimo brojanicu i vraćamo se kući. Nema grada u kome se u nedelju može mirno trčati, pričati, a oko tebe nema nikoga. Toga nema ni u Zagrebu, ni u Splitu, ni u bilo kom drugom gradu", rekao je pevač ranije.

Stavros je pričao i da se u blizini njegovog doma nalaze dve crkve u kojima je pronašao duhovni mir, u svojoj bašti je brao šljive i jabuke, zalivao povrće i travu. U bašti je posadio paradajz, krastavce, krompir, zelenilo, a imaju i veliki voćnjak, pa sami prave jabukovo sirće, marmeladu, sokove.

Jasmin je sada svu energiju usmerio ka lečenju, a poruke podrške stižu sa svih strana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna