Od juče se na društvenim mrežama oglašavaju poznate ličnosti posle tragedije u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Svi su potreseni vešću da je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja u ovoj ustanovi, dok su šestoro dece i jedna nastavnica ranjeni. Naročito su uznemireni roditelji.

Mediji su objavili da je na licu mesta pronađeno više od pedeset praznih čaura i još metaka, a saznalo se i da je dečaka koji je odmah juče odveden sa lica mesta, otac vodio u streljanu i učio da puca.

Počiniocu ovog masakra, maloletnom K.K. se danas retoričkom porukom obratila i glumica Milena Vasić. Ona je izrazila šok sledećim rečima:

"Kosta sine, ko te je naučio da repetiraš pištolj i da menjaš šaržer? Ko? Zašto?", napisala je ona uz snimak Kostinog hapšenja, a potom se emotivnog porukom oglasila i od ubijenog dečaka, koji je nastradao pored sedam drugarica.

milena vasic tragedija.jpg
instagram / milenavasicofficial 

"Anđele, počivaj u miru. Čast mi je da sam te upoznala. Zbogom, deco draga", poručila je glumica na mrežama.

Potresnim porukama su se javnosti obratile i mnoge druge javne ličnosti, pogledajte ih u galeriji.

Instagram / anasevicofficial Oglasili su se Lidija Vukićević, Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Anastasija Ražnatović, Elma Sinanović, Nataša Ninković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna