Za Draganu Kosjerinu kažu da je najlepša voditeljka Srbije i posebno cene činjenicu da nije imala nikakve estetske zahvate. Ima prirodne usne, prirodne obline, a za njen lep osmeh je zaslužna majka priroda a možda i njen verenik Bojan.

Lepotica je već dugo srećna u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom i povremeno objavljuje slike sa njim i druge privatne detalje na svom Instagram profilu.

"Volim lepe fotografije, takve i kačim zbog sebe, ne zbog medija. Bojan se trudi da takve i zabeleži. On je deo mog života, i to se na mojim profilima i vidi. On je baš samosvestan i ambiciozan momak", kazala je u jednom intervjuu.

Kaže da je ponosna na svog partnera i da s njim deli život, ali i da intimu čuva za sebe.

dragana kosjerina sa momkom bojanom.jpg
Instagram / dragana.kosjerina 

"Nemam razloga da ga krijem", kaže Dragana, a kod Bojana posebno voli njegovu iskrenost. Na pitanje - šta je najlepše kod njega, ovako odgovara:

"Iskren je. Posvećen, vredan. Dobar sagovornik i pravi prijatelj. Na stranu to što je lep i zgodan", kaže Dragana uz smeh.

Za nju je prirodno da se ljudi interesuju i za privatni život javnih ličnosti. "Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima", objašnjava Kosjerina. "Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg", objasnila je jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna