Jelisaveta Orašanin je ostvarila neke od najvećih želja većine žena - uspela u karijeri, upoznala muškarca svog života i udala se za njega. Glumica je rodila dvoje dece, a i dalje je smatraju jednom od najlepših žena sa naših prostora.

Zbog svega toga, mnoge je iznenadila odluka da ugradi silikone. Pritom, nije se odlučila za velike implante.

"Jelisaveta nikada nije imala velike grudi, ali to joj nije ni smetalo. Posle rođenja Petre i Bogdana grudi su joj pale, pa je poželela da ih koriguje. Malo ih je podigla i uvećala", ispričao je izvor blizak glumici za Informer.

jelisaveta orasanin 6.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Prema njegovim rečima, ona nikada nije bila protiv plastične hirurgije, ali nije ni razmišljala da ode "pod nož". Međutim, posle drugog porođaja nije bila zadovoljna onim što vidi u ogledalu.

"Nije joj se dopadalo kako izgleda u kupaćem kostimu, pa je zakazala pregled kod plastičara, a posle konsultacija se odlučila za jaku `trojku`."

Zašto je Jelisaveta Orašanin stavila silikone
Instagram / jagodenamagli 

Upravo su fotografije u kupaćem kostimu koje je Jelisaveta objavila posle operacije svima pokazale da je stavila implante, inače se oni ne bi tako lako ni primetili. Muž je, navodno, sa oduševljenjem prihvatio Jelisavetinu želju da se ulepša, pa je i vodio računa o deci dok je ona bila na intervenciji i oporavku nakon je.

Kako izgleda dugonoga lepotica posle operacije, pogledajte u galeriji slika.

Instagram/jagodenamagli, Instagram / jagodenamagli Glumica odlučila da ulepša figuru i ugradi silikone.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećma