Svaka fotografija ili objava Dragane Kosjerine na društvenim mrežama izazove brojne reakcije njenih pratilaca. Tako je bilo i sada kad je objavila nežnu poruku punu emocija.

Posle burnih godina i brojnih turbulencija, porodica Kosjerina je najzad uplovila u mirnu luku. Veoma drže do bliskih odnosa, a lepa voditeljka kaže da se po nekoliko puta dnevno čuju i razmene poruke.

Zato i ne čudi što joj je telefon pun starih fotografija, pa je mogla da jednom od njih poželi svom ocu srećan rođendan. Uz crno-beli fotos iz davnih dana, dodala je srce i kratak komentar: "Moj debeli danas proslavio".

Objava Dragane Kosjerine posebno je dirnula one koji znaju da njeno detinjstvo nimalo nije bilo lako. Ona je zbog rata izbegla iz rodnog Sarajeva i u Beogradu započela potpuno novi život koji su u tom periodu obeležili veoma traumatični događaji.

dragana-kosjerina-tata-min.jpg
Instagram / dragana.kosjerina 

"Prvo, izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati nov život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma.

Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka", ispričala je ranije za "Svet" Dragana.

Danas je smatraju jednom od najpopularnijih voditeljki i često proglašavaju najlepšom. Da li se i vi slažete? Pogledajte je u galeriji slika!

Instagram / dragana.kosjerina Privatno u sportskom izdanju, na poslu uvek elegantna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna