Moda dolazi i prolazi, ali Anđelina Džoli decenijama nije menjala boju kose. Navikla nas je sve na svoju tamnosmeđu klasiku, a onda se ove nedelje sve promenilo.

Ženski portali su preplavljeni slikama slavne glumice koja se ofarbala - da, postala je plavuša! Odabrala je izuzetno prirodnu nijansu i pažljivo sačuvala koren.

Na  državnu večeru u Beloj kući, Džoli je došla u pratnji sina Medoksa. Povod ove svečane prilike je bila poseta Juna Suka Jula, predsednika Južne Koreje, sa kojom i Anđelina i Medoks imaju profesionalne veze.

andjelina dzoli se ofarbala u plavo 0772126220-min.jpg
Profimedia 

Oboje su bili veoma elegantni i privukli pažnju svih fotografa, naročito glumica koja je "debitovala" kao plavuša. Nosila je lepršavu maksi haljinu u bež boji, uz vintidž "šanel" sako iste boje. 

Nežni plavi ombre je istakao njene svetle oči, a blagi uvojci pojačavaju prirodan izgled nove boje kose. Džoli je krenula na "put" posvetljavanja kose još početkom godine, ali je tada još bila brineta sa krajevima boje meda.

andjelina dzoli se ofarbala u plavo 0753007765-min.jpg
Profimedia 

Ako ste u potrazi za idejom i planirate da menjate frizuru, ovo je sigurno jedna od lepih mogućnosti! Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako su izgledali Medoks i Anđelina, koja je na večeri sedela uz samu prvu damu Južne Koreje...

Profimedia Na večeri u Beloj kući sa sinom Medoksom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna