Da nije bilo njenog oca Tomasa, Megan Markl možda nikada ne bi postala glumica,nikada se ne bi udala za princa i nikad ne bi postala planetarno popularna.

Upravo je on, radeći kao direktor osvetljenja u holivudskoj industriji, sagradio pozornicu na kojoj je Megan mogla da se pokaže od najranijih dana.

U eksplozivnom intervjuu za australijski program "7News", Markl je pokazao neke od dosad neviđenih snimaka male Megan i poslao ćerki dirljivu poruku.

"Ona me je ubila, a onda i ožalila", kaže Tomas koji je pretrpeo moždani udar od kojeg su ostale posledice. "Ali ja ne dozvoljavam da me ona sahrani", tvrdi otac i naglašava da je otvoren za bilo kakav razgovor koji bi doprineo da se odnos da ćerkom sada izgladi.

tomas markl i sestra.jpg
Youtube / 7News Spotlight 

Podsetimo, vojvotkinja od Saseksa je prekinula svaki kontakt sa ocem, kao i sa polusestrom i polubratom. I njih dvoje - Samanta i Tomas mlađi - učestvuju u ovom dokumentarnom filmu o Megan i njenom detinjstvu. Oboje optužuju Harijevu ženu za loš odnos prema njihovom ocu.

"Nadam se da se svakog dana pita zašto ga zanemaruje", kaže Tomas mlađi. "Da nije bilo njegovog rada i ljubavi, ona ne bi bila tu gde je sada. Jednog dana će shvatiti da je ostala bez jedne čvrste porodice. Mi smo i dalje zajedno, bez obzira na sve i to nema cenu."

Fotografije koje su Marklovi pokazali podgrevaju stare tvrdnje kako je Megan oduvek "pucala na visoko". Premda je govorila kako pre susreta sa princom Harijem "nije znala ništa o njemu", ispostavilo se da to nije tačno.

megan markl kao kraljica.jpg
Youtube / 7News Spotlight 

Sad se vidi koliko je, kao tinejdžerka, uživala kad su je izabrali za "kraljicu" pa je već tada uspešno pozirala sa krunom, vozeći se pred "podanicima" i mašući im.

"Kad je upoznala Harija, došla je i kazala - `Tata, upoznala sam jednog princa`", prepričava Meganina polusestra Samanta. "To mi je bilo toliko tužno. Nije došla i rekla `tata, srela sam jednog sjajnog čoveka koji je voma zanimljiv i kojeg bi želela da bolje upoznam`. Rekla je - `upoznala sam jednog princa`", opisuje njena polusestra prezrivo.

Kralj Čarls želi da se pomiri sa Megan Markl
Profimedia 

"A onda je, jednog dana, odlučila da se svoje porodice odrekne. Verovatno je mislila da ona nije dovoljno dobra da bi je prihvatili na britanskom prestolu", priča Samanta. "Umesto da kaže - moja porodica pripada višoj srednjoj klasi, otac me je upisao u najbolje škole, dao je sve od sebe, voleo me, žrtvovao se i za to sam mu veoma zahvalna... ona uzdiže sebe kao postoji u nekakvom vakuumu.

Da nije bilo tate, ona bi još uvek bila samo kelnerica", kaže Samanta. Pogledajte te nove Meganine slike iz detinjstva u galeriji slika.

Youtube / 7News Spotlight Otac Tomas Markl nesrećan zbog ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna