Princ i princeza od Velsa su na tradicionalan način obeležili 12. godišnjicu braka. Oni su sa obožavaocima podelili fotografiju na kojoj poziraju srećni i nasmejani. Kraljevski par je u sportskom izdanju, Vilijam je farmerkama i tamnoplavoj košulji, sa naočarima za sunce dok je Kejt uz farmerke iskombinovala belu košulju, a naočare je iskoristila kao rajf za kosu.

Kejt i Vilijam se inače skoro nikada ne drže za ruke u javnosti. Robin Kermod, stručnjak za govor tela i osnivač kompanije za komunikacije objasnio je pre nekoliko godina, da je ovaj par uzor pronašao u ponašanju kraljice Elizabete.

"Tako ostavljaju utisak snažnog para, partnera koji su nezavisni jedno od drugog i nemaju potrebu celom svetu da pokazuju svoju ljubav", rekao je tada Kermod.

Međutim, čini se da se ovo pravilo promenilo, pa je Vilijam na najnovijoj fotografiji Kejt zagrlio oko ramena, dok je ona njega obgrlila oko struka.

Vilijam i Kejt su se zavoleli tokom studija, a ljubav su krunisali brakom  29. aprila 2011. godine u Vestminsterska opatiji

Tokom 12 godina braka dobili su troje dece - sinove Džordža i Luisa, i prinezu Šarlot.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna