Porodica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića obeležila je godišnji pomen na Novom groblju u Beogradu. Okupili su se i prijatelji, a došla je Vidojeva prva supruga Lana sa ćerkom.

 Nikolina Pišek nije došla na pomen, ali je juče donela venac na grob supruga.

"Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Una i Nikolina", pisalo je na vencu koji je ostavljen na grobu.

Održan pomen Vidoju Ristoviću
ATA images/M.M 

Nikolina se sa Vidojevim ocem bori oko nasledstva, zbog čega nisu u dobrim odnosima,

"Prolazla sam kroz napade panike sa vrlo realnom podlogom. Ne prihvataš to što se desilo usled tako šokantnog stresa poput gubitka partnera, njegove smrti, odjednom. To prihvataš kako dolaze nove situacije. Tek nakon izvesnog vremena sam shvatila koliko je dramatična situacija i uplašila sam se, da. No, gubila sam i dobijala. Život mi se zaista promenio potpuno. Izgleda baš drugačije nego pre tih godinu dana. I struktura prijatelja, poznanika, poslovnih saradnika. Sve se promenilo. Evo, ni porodice više nema", rekla je Nikolina, pa dodala i šta joj najteže pada.

"Niko ne može u srcu preuzeti nečiju ulogu, te praznine ostaju. To mi je bio suprug, moj partner, moja ljubav. Nedavno sam se setila kako nemam ni naše porodične fotografije. Vidojev otac nam je i to otuđio. No, u toj celoj situaciji u kojoj sam se našla ne svojom voljom, nekako sam otkrila deo sebe koji je mnogo snažniji nešto što sam bila svesna", objašnjavala je.

Nikolina Pišek
ATA / Miloš Rafailović 

"Haos koji mi se dogodio nije mi dao priliku da budem sama sa sobom i bavim se svojim emocijama. Da postavim stvari na svoje mesto, nego ih nasilno guram na neka nova mesta. Trudim se da niko, pritom mislim na svoju decu, najviše na najmlađu ćerku, ne primjećuje moju tugu“, kazala je voditeljka za hrvatske medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna