Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali tokom studija na prestižnom univerzitetu St. Andrevs. Pre nego što su započeli emotivnu vezu bili su prijatelji. Budućem kralju navodno su bili potrebni meseci kako bi napravio prvi korak. I kada su zvanično postali par, mnoge devojke su pokušavale da osvoje Vilijama. Laura Varšauer, prijateljica Kejt Midlton i princa Vilijama iz studentskih dana je odlučila da podeli svoje uspomene na početak ljubavi najpoznatijeg bračnog para na svetu. Ona je otkrila da se Vilijam jedva borio sa obožavateljkama koje su radile sve kako bi ga osvojile.

"Na zabavi Vilijamu se 'nabacivala' jedna devojka. Nije mogao da je se reši i postalo je prilično neprijatno. On se trudio da bude pristojan, ali ona nije shvatala pristojno odbijanje. Odjednom mu je Kejt prišla s leđa i zagrlila ga. Rekao je: 'Oh, oprosti, ali ja imam devojku', nakon čega su on i Kejt otišli smejući se", otkrila je Laura koja je ispričala kako je Vilijam kupio Kejt za 200 funti.

"To mi je jedna od najdražih uspomena. Bili smo na prvoj godini fakulteta i išli smo na zabavu posvećenu Hari Poteru u jednom dvorcu – rekla je Laura za Dejli Mejl. – Sećam se da su Kejt i Vil plesali zajedno cele noći. Neko je organizovao dobrotvornu aukciju na kojoj ste mogli kupiti osobu da sa vama provede jedan dan. Princ je platio 200 funti za Kejt. Već je tada među njima nastala jaka povezanost", rekla je školska drugarica Vilijama i Kejt.

Pogledajte još fotorgafija Kejt Midlton u galeriji ispod.

Profimedia Modni stil za kraljicu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna