Žerar Pike je stigao u Majami gde će se konačno ponovo videti sa decom. Bivši fudbaler nije video sinove Milana i Sašu više od mesec dana.

Deca su sa Šakirom u sunčanom Majamiju, a Žerara su paparaci ugledali na aerodromu mada je pokušao da se sakrije iza naočara za sunce.

Očigledno je odlučio da na ovaj put ne povede Klaru Čiju Marti zbog koje je došlo do razvoda, a mediji prenose kako sigurno ni njoj nije bilo lako što je ostala sama u Barseloni. Podsetimo, tamo je paparaci doslovno proganjaju, pa je čak morala i da potraži stručnu pomoć. Pikeovu ljubavnicu su neko vreme morali da čuvaju i telohranitelji.

Sportista se ipak trudi da joj bar malo olakša, pa su njih dvoje nedavno proveli godišnji odmor u Dubaiju. Ovo putovanje je, kako pišu španski mediji, bilo rođendanski poklon za Klaru. Crvena ruža u njenim rukama na ovom snimku je, verovatno, dokaz ove romantične ideje. 

Sad je došao trenutak da provede svojih "zagarantovanih" deset dana sa decom. Pored ovog perioda, Pike ima pravo i da Sašu i Milana vodi u Španiju, kao i da putuje sa njima zajedno sa svojim roditeljima.

zerar pike 0772124258-min.jpg
Profimedia 

Jedino ko je isključen iz ovih dogovora je, reklo bi se, Klara, ali Žerar je pokazao da ga ništa neće sprečiti da bude sa decom. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna