Saša Vidić tokom života nikoga nije ostavljao ravnodušnim. O njegovim izjavama govorilo se danima, a zbog britkog jezika mnogi ga nisu voleli. Vest da je preminuo u 53. godini u KBC Bežanijska kosa zatekla je javnost. On je nakon pogoršanja zdravstvenog stanja hitno hospitalizovan, a kao glavni uzrok smrti navodi se sepsa. Pojavile su se brojne priče o njegovoj bolesti, ali i životu u bedi i siromaštvu. Zbog svega se oglasila njegova porodica.

Usled priča da je Vidić živeo u bedi i siromaštvu, kao i da nije imao kontakt sa članovima porodice - odlučili su da se 

"Osećamo potrebu, zbog našeg preminulog brata o kome se pišu razne neistine, da kažemo kao neko ko je bio uz njega, sledeće: Saša je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu, nije bio siromašan niti prodavao stvari (sve njegove stolice bile su u stanu i sada su), zbog bolesti nije mogao da radi te mu je porodica pomagala. Bolest se pogoršala u poslednje dve nedelje, a on je odbijao medicinsku pomoć što je jedan veliki, ogroman teret na našim leđima i uvek će biti. Ovo je jedina izjava najbližih srodnika" - Sašini brat i sestre, Igor, Aleksandra i Maja.

Modni kreator je sahranjen na Novom groblju, a na večni počinak ispratili su i brojni saradnici iz estradnih krugova.

Fotografije sa sahrane pogledajte u galeriji ispod.

Kurir, Tamara Trajković/Espreso Sahrana Saše Vidića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna