Saša Vidić, srpski kreator koji je iznenada preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi sahranjen je danas na Novom groblju.

Dizajnera su na večni počinak ispratili članovi porodice: tetka Dragica, brat Igor, sestre Aleksandra i Maja, kao i Seka Aleksić koja je donela buket belih ruža koje su bile omiljeno cveće prerano preminuog dizajnera. Kremaciji je prisustvovala i voditeljka Tanja Rađenović s partnerom, kao i muzičar Marko Kon.

Od kreatora se potresnim govorom oprostila i njegova prijateljica Seka Aleksić.

"Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio",

On je primljen u bolnicu u veoma teškom opštem stanju, odmah je priključen na respirator, lekari su dali sve od sebe da ga spasu, ali bezuspešno. Kao glavni uzrok smrti navodi se sepsa. 

Sahrana Saše Vidića Kurir/Petar Aleksić

Saša Vidić je rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, jedno vreme je živeo u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. Više od tri decenije bio je prisutan na javnoj sceni, a tokom dugogodišnje karijere sarađivao je sa brojnim javnim ličnostima - pevačima, glumcima, sportistima i političarima.

Kurir, Tamara Trajković/Espreso Sahrana Saše Vidića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna