Nakon što se razvela od voditelja i producenta Žike Jakšića, sa kojim ima sina Dušana (10), Dajana Paunović uplovila je u novu emotivnu vezu sa partnerom čiji identitet ne želi javno da otkriva.

On joj je, kako kaže, podrška u svakom segmentu života i upravo na njegov nagovor osnovala je fondaciju za osnaživanje žena, sa svojim imenom u nazivu.

"Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo", rekla je Dajana za "Story".

Dajana Paunović o sinu i novom dečku
Youtube/Printscreen/Pink 

Njen sin Dušan, kojeg je dobila u braku sa Žikom, prihvatio je maminog novog partnera i njih dvojica imaju, kaže Dajana, veoma lep odnos.

"Dušan zna da su mu roditelji rastavljeni još otkad je imao 4 godine. Ljubav deteta i roditelja je nemerljiva, ali to ne znači da ja ne treba da imam svoj život na način na koji želim, a želim da volim i budem voljena", istakla je ona.

Dajana i Žika nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i zajedno učestvuju u odgajanju sina, a Dušan se redovno viđa i sa bratom Andrijom, Žikinim sinom iz prvog braka.

Dajana Paunović o sinu i novom dečku
ATA Images/Antonio Ahel 

"Andrija je predivan mlad čovek, vaspitan i obrazovan, koji obožava Dušana. Mislim, to obožavanje je obostrano. Drago mi je što imaju jedan drugog", rekla je voditeljka za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna