Brus Vilis i Demi Mur su i zvanično postali deda i baba, pošto je njihova najstarija ćerka Rumer Vilis potvrdila da se porodila. Juče je objavila na Instagramu da je na svet došla devojčica opo imenu Lueta.

Kako je Rumer napisala, porođaj se odigrao kod kuće, još pre nedelju dana. "Ona nam znači više nego što smo mogli i da sanjamo", dodala je uz fotografiju usnule bebice.

Demi Mur, koja je pre neki dan napisala kako će biti "luda baba" sad se oglasila komentarom. "Čista ljubav za ovu ptičicu", uzbuđeno je dodala uz ćerkinu objavu.

I Brusova žena Ema Heming Vilis se odmah oglasila rečima "Bože, toliko, toliko je volimo". Brojne poznate ličnosti sa kojima porodica održava prijateljske odnose su poslali čestitke.

Podsetimo, Rumer je potvrdila da je u vezi sa Derekom Tomasom u novembru, a već u decembru 2022. godine je objavila da je trudna.

rumer vilis 0647301547-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna