"Kamera uvek pokaže da li se neki par slaže ili ne slaže." Ovim rečima jeSalma Hajek samo podgrejala priče o fantastičnoj hemiji između nje i Čeninga Tejtuma s kojim igra u novom nastavku franšize "Magični ples: Čarobni Majk".

Čening treba da ponovi uspeh koji je doživeo sa ulogom stripera Majka Lejna, a Salma se prvi put pojavljuje i to kao zgodna bogatašica koja ima zanimljivu ponudu za njega.

Snimali su mnoge scene pune erotične atmosfere, a Salma kaže da su imali sreće što su se "odmah dopali jedno drugom".

Sada je lepa Meksikanka objavila i novu sliku sa Čeningom, a žene na Instagramu su "poludele". "Nisam baš ponosna na količinu zumiranja kojoj nisam mogla da odolim", piše jedna obožavateljka.

U skladu sa ulogom u filmu, glumac je samo u donjem vešu, dok je Salma odlučila da pozira obučena. "Oni koji nisu išli na trening svakog dana nisu se sad ni svlačili", napisala je šaljivo, aludirajući na Čeningove mišiće.

Dovoljno je bilo što je prethodno objavila svoje slike sa kupanja, koje su potvrdile njen status "kraljice bikinija". Pogledajte ih samo!

Instagram / salmahayek Slavna glumica nikad zgodnija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna