Demi Mur je postala "mračni predmet želja" kad je odigrala glavnu ulogu u filmu "Striptiz", davne 1996 godine. Od tada je smatraju jednom od najlepših žena svetske kinematografije i mnogi veruju da nikad neće izgubiti tu titulu.

Baš takve poruke je dobila i kad je objavila nove slike u bikiniju. Demi sad ima 60 godina, ali i dalje čuva mladalačku liniju. 

Minijaturni bikini u desenu "leoparda" ne otkriva previše, malo zbog poze, ali zato što je Demina  slatka čivava zaklonila pogled. Ipak, fanovi su oduševljeni. "I kad bude imala 100 godina, biće najlepša žena na svetu", napisao je jedan obožavalac.

demi mur-min.jpg
Instagram / demimoore 

Ne samo da je Demi rodila troje dece, već će uskoro biti i baka. Njena najstarija ćerka Rumer, rođena u braku sa slavnim Brusom Vilisom, objavila je krajem prošle godine da je trudna.

Tada je napisala i da su joj roditelji presrećni što započinje novu generaciju u porodici. "I sestre su mi oduševljene, biće zabavno da imamo prvo unuče u familiji. Naročito sad kad nas ima tako mnogo", kaže Rumer. Podsetimo, Brus i sa drugom ženom ima dvoje dece.

Demi je presrećna zbog bebe koja je na putu i kaže da počinje njena nova era "postajem luda, seksi baba", napisala je na Instagramu. Slike s plaže su, izgleda, najava te ere, a kako je izgledala u filmu "Striptiz" pogledajte u galeriji.

Youtube / Youtuber Mnogi kažu da je i dalje najlepša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna