Voditeljka Irina Vukotić o svom privatnom životu nikada nije volela mnogo da priča u javnosti, ali je 2020. godine priznala da je raskinula vezu u kojoj je prethodno bila tri godine. Nakon toga više nije govorila na temu ljubavi, ali je, kako se sada navodi, poslednjih meseci ponovo srećna i ispunjena i na emotivnom polju.

Prema pisanju magazina "Story", voditeljka jutarnjeg programa na TV "Pink" u vezi je sa Radmilom Jankovićem, zamenikom direktora UKC u Nišu i jednim od najpoznatijih lekara u Srbiji.

Radmilo Janković
Youtube / Printscreen / NOVA S 

Radmilo Janković čest je gost televizijskih emisija, a javnost ga je posebno zapazila tokom pandemije korona virusa, kada je na ovu temu mnogo puta govorio za medije.

Kako se navodi, Irina i Radmilo zabavljaju se nekoliko meseci, ali nisu spremni da javno pričaju o svojoj vezi, budući da je Janković zvanično i dalje u braku. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, koje prenosi pomenuti magazin, on je trenutno u procesu razvoda i želi da zaštiti svoja dva sina od medijske pažnje i nagađanja. 

"Volim duhovite ljude, ljude od akcije, sigurne u sebe, ostvarene, otvorene i dobre duše, pa samo takav muškarac i može da mi okupira pažnju", rekla je voditeljka 2021. godine za "Blic", govoreći o tome kakvu srodnu dušu traži.

Irina Vukotić iza sebe ima brak sa Savom Radovićem, ugostiteljem i nekadašnjim učesnikom rijalitija "Veliki brat", u kojem su se i upoznali, budući da je voditeljka tada bila jedan od domaćina ovog šou programa. Njih dvoje su se venčali 2007. godine u Nemačkoj, dobili su ćerku Iskru, ali bračna sreća nije dugo potrajala, pa su se razveli nakon dve i po godine. Sava je potom sa sadašnjom partnerkom Željkom dobio još dva sina.

Još fotografija voditeljke Irine Vukotić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/irinavukoticc Irina Vukotić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna