Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELITE DA SMRŠATE: Saznajte kako konjugovana linolna kiselina (CLA) deluje na smanjenje masnih naslaga!

Konjugovana linoleinska kiselina (CLA) je neophodna masna kiselina omega-6 (EFA), za koju se kaže da sagoreva masti, gradi mišiće i bori se protiv raka.

 profimedia-0672256438.jpg Izvor: Jerome Lobijin / Alamy / Alamy / Profimedia

Tekst: Promo

CLA je nazvana i “mast koja vas čini tankim”, ali prosečna ishrana daje manje od 1 grama konjugovane linoleinske kiseline dnevno. Neki istraživači pripisuju porast gojaznosti potrošnji sve manje i manje CLA.

Gojaznost može imati mnogobrojne posledice po zdravlje, od kojih su najčešće: metabolički sindrom i poremećaj hormona, hiperlipidemija, dijabetes tip 2, kardiovaskularne bolesti, problemi sa zglobovima i kostima. Osim uticaja na fizičko stanje, često deluje negativno i na mentalno zdravlje i zadovoljstvo sopstvenim izgledom.

Optimalan sastav tela je onaj u kome imamo određeni udeo mišićne mase koja telu daje oblik i mali procenat masnoće koja dopušta mišićima da se ocrtavaju. Jedan od načina za smanjenje rizika od gojaznosti je da se održava zdrav način života, uključujući uravnoteženu ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Ishrana bi trebalo da se sastoji od raznovrsnih namirnica, uključujući voće, povrće, integralne žitarice, proteine i nezasićene masti. Treba izbegavati prerađenu, visokokaloričnu hranu i zaslađena pića.

 CLA 1.jpg Izvor: Promo

U ovoj borbi vam može pomoći CLA! Konjugovana linolna kiselina, koja ima niz benefita i koja će pomoći da oblikujete vaše telo i izbalansirate procenat mišićnog i masnog tkiva:
• Pomaže u topljenju masnih naslaga
• Smanjuje masno tkivo i istovremeno povećava mišićnu masu
• Pomaže u gubitku viška kilograma
• Utiče na lepotu i zdravlje kože
• Ima snažno antioksidativno dejstvo
• Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema

Dr.Viton CLA možete poručiti OVDE po akcijskoj ceni ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije