Vanja Milošević svojevremeno je gostovao u emisiji "Praktična žena", gde je iznenada i neočekivano, pregledao jednu ženu iz publike.

"U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifična emisija u kojoj je trebalo da govorim o svojim iskustvima vezanim za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog, s obzirom na to da su većinom žene bile u publici. Pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji", počeo je priču ginekolog u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

vanja milosevic snezana djurisic
ATA / Antonio Ahel 

Ispostavilo se da je žena koja se prijavila za pregled pred kamerama imala veliki zdravstveni problem, koji je tom prilikom otkriven, nakon čega ju je Vanja operisao.

"Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život", otkrio je Vanja.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević u ljubavi su od 2017. godine, a njihova veza otpočela je četiri godine nakon što je pevačici preminuo suprug Slobodan Gvozdenović.

"Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je svojevremeno Snežana i priznala da je odmah osetila "leptiriće u stomaku".

"Meni je to zaista došlo kao lek. Kao melem, i zahvalna sam i Bogu i njemu", rekla je ranije pevačica o upoznavanju sa Vanjom.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Negovana na pragu sedme decenije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna