Nakon 36 godina braka, Snežanu Đurišić je 2013. godine od supruga Slobodana Gvozdenovića, sa kojim je dobila dvoje dece, rastavila njegova smrt.

Slobodan je preminuo nakon što je Snežanu odvezao na nastup u Beču, a kada je smogla snage da govori o ovoj tragediji, pevačica je ispričala da je njen muž predosetio svoj odlazak.

"Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: 'Javi se' i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla, da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti", ispričala je jednom prilikom Snežana.

Četiri godine kasnije, 2017, sudbina ju je povezala sa sadašnjim partnerom, poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem.

"Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je svojevremeno Snežana i priznala da je odmah osetila "leptiriće u stomaku".

"Meni je to zaista došlo kao lek. Kao melem, i zahvalna sam i Bogu i njemu", rekla je ranije pevačica o upoznavanju sa Vanjom, sa kojim već pet godina uživa u ljubavi.

Partner joj je u svemu velika podrška, a Snežana ne krije koliko je Vanja oplemenio njen život.

"Ljubav je lek za sve, a najplementije je što je od Boga. Zahvalna sam što imam tu privilegiju da osetim ljubav i kad je u pitanju partner i kada su u pitanju i druge stvari", rekla je ona jednom prilikom.

Pravo ime doktora Miloševića je, inače, Jovan, ali ga čitavog života svi znaju kao Vanju.

"Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom", objasnio je svojevremeno Snežanin partner, koji iz prethodnih veza ima troje dece.

Još fotografija Snežane i Vanje pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna