Elena Karić je sebi već nekoliko puta uređivala dom u raznim delovima sveta, a sada je konačno na "najlepšem mestu", kako ona kaže. Ćerka Verice Rakočević je otputovala u Provansu, a ovaj put joj je doneo poslovni uspeh, ali i veliku radost i osećaj oslobođenja.

Poznato je da je već bila uredila dve kuće na Kosmaju kraj Beograda, obe u svom specifičnom, rustično-luksuznom stilu. Za prvu se pričalo da je prodata - navodno Novaku Đokoviću, a drugu je dizajnirala tako da bude dom za nju, ali i sinove koji s njom rado provode vreme.

Podsetimo, Elena je bivšim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem dobila sina Luku, biznismenuAndriji Draškoviću je rodila sina Matiju, dok je u braku sa Jugoslavom Karićem dobila Simona. Sada je u vezi sa poznatim fotografom Dušanom Reljinom. On je bio spreman i da je prati u Francusku.

Elena Karić napustila Srbiju živi u Francuskoj
Youtube/Printscreen/RTVPinkOfficial/Elle Srbija 

"Nekoliko poslednih godina sam dozvolila sebi da budem veoma ranjiva, zaronila sam u svoje senke. To je drugi krug isceljivanja duše... Osećam sve još dublje i jače prihvatam svoje strahove", piše Elena na svom Instagram profilu. 

"Posle tolikih godina rada na sebi isceljivanja, konačno mogu da kažem da sam slobodna", objašnjava dizajnerka. "A sloboda je jedna od najvrednijih valuta. I kad si na prvom putu, čitav Univerzum se zaveri da ti pomogne."

Veričina ćerka je presrećna što je u Provansi, a dok je šetala imanjem zamka Kanorg, doživela je trenutak najveće sreće. U ovom zamku je snimljen njen omiljeni film "Dobra godina", sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi. 

rasel krou dobra godina-min.jpg
Youtube / Sam Heath 

"Kad sam prvi put ovde bila, pre 12 godina, obećala sam sebi da ću jednog dana živeti u Luberonu", piše ona. "To je najmagičnije mesto na Majci Zemlji. I baš danas mi je javljeno da je prihvaćena moja ponuda za kuću iz mojih snova.

Počinje novo poglavlje mog života u Provansi. Željno iščekujem nove avanture", zabeležila je Elena koja već traži nove materijale za uređenje imanja - antikne kapije, starinske podne ploče pa čak i jedan "luksuzni" kokošinjac. Pogledajte u galeriji slika šta je sve našla!

Instagram / elenakaraman.essenceofliving Ćerka Verice Rakočević napušta Srbiju i seli se u Francusku.

Tekst: Lepa&Srećna