Irina Šajk jedna je od najlepših žena na svetu. Za njen egozičan izgled zaslužni su geni - njen otac bio je Tatar, a majka Ruskinja. Manekenka redovno objavljuje fotografije sa revija i događaja, a njen privatni život potpuna je misterija.

"Moji prijatelji jako puno objavljuju na društvenim mrežama. Mislim da je to super, ali i da je stvar ličnog izbora. S obzirom na to da moj posao od mene zahteva da se stalno izlažem pogledima, odlučila sam svoj privatan život da zadržim za sebe", rekla je zanosna Irina, koja nije jedina lepotica u svojoj porodici. 

Ona ima stariju sestru Tatjanu koja je rođena 22. aprila 1984. godine, a njih dve su jako bliske.

Tatjana Petenkov sa suprugom ima troje dece, dve ćerke i sina, a jedna je dobila ime u čast slavnoj manekenki. Tatjana sa mužem uzgaja i prodaje pse.

Iako ih kilometri dele, njih dve su jako bliske i podrška su jedna drugoj.

"Da, da, moje staračke pege i celulit su tu sa mnom. Kao i nove bore. Nisam savršena, ali sam lepa “, napisala je Tatjana o sebi.

Sestra Irine Šajk
Instagram/tatianapetenkova 

Pre nego što je postala slavna, Irina je živela u malom ruskom selu po imenu Jmanzhelinsk. Sa svega 14 godina izgubila je oca koji je imao upalu pluća, a njena majka tada je radila čak tri posla kako bi prehranila porodicu. Kada je ušla u svet šou biznisa, nije zaboravila na svoju porodicu. Posebno mesto u njenom srcu zauzima mesto u kom se rodila, pa je tu zajedno sa Tatjanom obnovila dečje odeljenje lokalne bolnice i prikuplja u humanitarne svrhe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna