Pevačica Kaja Ostojić prošle godine je raskinula ljubavnu vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a od tada se svi pitaju da li se pojavio novi muškarac koji je osvojio njeno srce. Međutim, ona kaže da trenutno nema vremena za ljubavni život.

"Nemam vremena za ljubavni život, iskreno. Ritam mog privatnog života je veoma usporen, za razliku od poslovnog. Evo, sad sam na trećem javnom dešavanju! Malo mi je muka od toga, iskreno. Umorna sam", rekla je Kaja za "Blic", a onda otkrila da li je zaljubljena.

"Pa, jesam. Ono, ja sam zaljubljena uvek (smeh)", kazala je.

Kaja Ostojić.jpg
Instagram / kaya_ostojic 

Kaja smatra da muškarac mora da bude taj koji će na prvom sastanku platiti račun i priznaje da pored sebe vidi isključivo onog ko je finansijski stabilan.

"Muškarac mora da plati piće kad je sa ženom. Svako će da kaže isto. Nemam problem i da ja nekad muškarca izvedem na večeru ili platim piće, recimo... Odrastala sam sa muškarcima koji su uvek mislili da oni treba da snose taj deo troškova. Bar, eto, na prvom dejtu, mislim stvarno... (smeh) Mislim da je nekako to baš muški. Meni bi bilo jako čudno da ja platim na, eto, prvom dejtu piće", iskrena je bila pevačica i dodala:

"Ja sam staromodna. Volim da mi je muškarac autoritativan. Volim da je superiorniji od mene u svakom smislu. Meni je to nekako normalno. Nikad mi se nije desilo da na prvom dejtu platim piće, moram priznati. Bitno mi je da mi je partner finansijski stabilan. Naravno da jeste. Kad sam ja stabilna, mora i on biti."

Kaja Ostojić želi imućnog muškarca
Kurir TV 

Kaja iza sebe, podsetimo, ima tri braka. Sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem dobila je ćerku Nikolinu, potom je bila u braku sa Urošem Duvnjakom, a zatim sa di-džejem Džuniorom Džekom.

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna