Razvod Elene Karaman Karić nije uticao na to gde provodi deo leta - i ovog avgusta, ona je stigla u kuću u Ljutoj, u Crnoj Gori. Komšije je iznenadilo što je došla sa dečkom, poznatim fotografom Dušanom Reljinom. U isto vreme je tu bio i njen bivši muž Jugoslav Karić.

"Znali smo da kuću nisu prodali i da su u korektnim odnosima posle razvoda, ali da su toliko dobri da zajedno letuju, to nam je svima ovde bilo malo bizarno. Oni su zaista bili zajedno pod istim krovom, išli su i na plažu zajedno i na ručkove. Baš jedna neobična situacija", kazale su komšije za Kurir.

elena karic dusan reljin.jpg
Instagram / elenakaraman.essenceofliving 

Elena je uložila tri meseca života u ovu kuću. Na svom Instagram nalogu je napisala: "Ovaj projekat naše porodične letnje kuće je jedan od kompleksnijih i dražih koji sam svojevremeno za nepuna tri meseca odradila. Lepo je podsetiti se kreativnog i radnog procesa i moje neiscrpne potrebe da dovodim u harmoniju strukture, oblike i boje i ostavljam tragove u vremenu u formama koje će ostati daleko iza mene."

Elena je, kako kaže, vratila sjaj staroj, posrnuloj "bokeljskoj lepotici". Kuća je veoma velika i to je, izgleda, još jedan razlog što ona i bivši muž mogu da je koriste istovremeno, bez ikakvih problema.

"Svako ima svoj deo. Elena i njen partner su bili u jednom delu kuće, dok je Jugoslav bio u drugom. Svako ima svoj komoditet i mir. I on je tokom leta dovodio svoje prijatelje u kuću, bio nam je tu Novak Đoković sa porodicom, Vojin Ćetković sa suprugom Slobodom. Išli su negde i jahtom zajedno.

Baš se lepo slažu, a zbog Novaka ova kuća je postala i prava atrakcija ove godine. Elena je inače stalno šetala, išla je do lokalne pijace, pričala sa nama. Divna je. Baš mi je drago što je nisu prodali, oboje su baš vezani za nju", ispričao je upućeni komšija.

Kako je kuća izgledala pre, a kako posle Eleninog renoviranja, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / elenakaraman.essenceofliving Renoviranje - pre i posle

Izvor: Lepa&Srećna