Modni kreator Saša Vidić preminuo je u 53. godini u KBC Bežanijska kosa. On je primljen u bolnicu u veoma teškom opštem stanju, odmah je priključen na respirator, lekari su dali sve od sebe da ga spasu, ali bezuspešno. Kao glavni uzrok smrti navodi se sepsa. Njegov odlazak potresao je domaću javnost, a sada se oglasio i komšija Saše Vidića koji je bio prisitan kada je stigla Hitna pomoć.

"Bio mi je komšija. Pre nekoliko meseci je uspeo da se izvuče, ali je posle toga bio kao starac od 90 godina. Juče sa terase vidim da Hitna pomoć dolazi do njegovog stana, ovaj put nije uspeo. Ne znam šta drugi misle o njemu, ali je on meni bio ok lik, poprilično lud i blesav, ali je bio ok", napisao je on na Tviteru.

Komšija o Saši Vidiću
ATA / Antonio Ahel 

Saša Vidić je rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, jedno vreme je živeo u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. Više od tri decenije bio je prisutan na javnoj sceni, a tokom dugogodišnje karijere sarađivao je sa brojnim javnim ličnostima - pevačima, glumcima, sportistima i političarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna