U vreme kada je upoznala sadašnjeg muža Milana Borjana, Snežana Borjan bila je direktorka marketinga FK Partizan. Milan je tada igrao za FK Radnički iz Niša, a atraktivna plavuša mu je prilikom prvog dopisivanja umesto poruke na Instagramu greškom poslala svoju fotografiju.

Ljubav je brzo planula, a onda je Borjan dobio angažman u Bugarskoj, zbog čega je par neko vreme održavao vezu na daljinu. Posle godinu dana ljubavi stali su pred oltar, venčanje je održano u Beogradu, a prethodila mu je nesvakidašnja veridba. Milan je, naime, Snežanu zaprosio u crkvi, tokom liturgije.

"To je izgledalo spektakularno. Igrao je tada u Ludogorecu, došao je rano ujutru, videla sam da je bio uzbuđen. Počeo je da priča neke nebuloze, ja pomislim 'Šta je s ovim čovekom, on zna da ja nedeljom u 9 idem na liturgiju'. Došli smo na liturgiju i muškarci treba da stanu na desnu stranu, žene na levu, a moj muž staje pored mene. Ja kažem 'Šta ti je čoveče, stani desno'. Onda ga pogledam i vidim da se klati, bled, beo kao kreč. Kada se završila liturgija u jednom momentu samo vidim čoveka koji je kleknuo i nije ništa izgovorio, drži prsten, ruka se trese, čujem aplauze. I ja kažem 'da', ali me nije pitao, tako da sam ja zaprošena bez pitanja. Bilo je sjajno", ispričala je Snežana pre tri godine u emisiji "Lično nezvanično".

Svadba je održana u januaru 2016. godine, a iste godine u novembru fudbaler i njegova supruga dobili su sina Filipa. Snežana je odlučila da se zbog porodice odrekne karijere i napustila je direktorsku fotelju u FK Partizan, kako bi sve svoje vreme posvetila mužu i nasledniku.

"Svesno sam napustila poziciju direktora marketinga u Humskoj i nisam se pokajala zato što je porodica iznad svega. Imam novu ulogu, trudim se da Milanu budem oslonac kada na terenu ne ide baš sve kako je zamislio i verujem da u tome uspevam", rekla je svojevremeno ona za "Blic", nakon što je Borjan počeo da brani za Crvenu zvezdu.

Snežana se odlično snalazi i u kuhinji, redovno ide na pijacu i sprema domaća jela, a s prvim danima jeseni obavezno pravi ajvar.

"Otkad smo se preselili u kuću, svake godine pravimo ajvar! Dok smo živeli u stanu nismo za to imali mogućnosti, a sada imamo gde da pečemo paprike i spremamo zimnicu. Imamo vremena da pravimo zimnicu i radimo to iz ljubavi. Pripremamo manje količine, koliko je dovoljno za nas u kući. Ne volim kupovnu zimnicu, najlepši mi je domaći ajvar. Tako znam šta jedemo. Kada sam objavila snimak, ljudima je bilo čudno što pravim ajvar. Šokirali su se, jer me očigledno preko društvenih mreža doživljavaju na potpuno drugačiji način. Drugarice su mi slale poruke: 'Koliko vremena treba da se to spremi? Zar ti nije lakše da kupiš ajvar?' Odgovorila sam im da ništa nije ukusnije od našeg domaćeg ajvara. Nije uopšte čudno to što pravim ajvar, pošto skoro svaki dan kuvam domaća jela i tri puta nedeljno idem na pijacu", rekla je ona nedavno za "Informer".

Još fotografija Snežane Borjan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / snezanafi Oduševila figurom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna