Za upoznavanje golmana fubalskog kluba Crvena Zvezda Milana Borjana i njegove supruge Snežane zaslužna je pogrešno poslata poruka. Ta greška se ispostavila kao sudbinska, zbog čega oni smatraju da ništa nije slučajno i da je njihova ljubav jednostavno morala da se desi. 

"Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom. Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na “Instagramu”, koji sam neposredno pre toga počela da koristim. Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja 'napućena' slika, pripremljena za profil, rekla je Snežana, a Milan je za Hello! priznao da ga je poruka iznenadila.

"Kad mi je stigla slika direktorke 'Partizana', moj jedini odgovor je bio 'šta reći. Usledila je poruka pojašnjenja, i tako je sve krenulo. Iako mi se dopala na prvi pogled, iz poštovanja prema njenom bratu nisam se usuđivao da odmah krenem sa nekom emotivnom pričom, ali je s vremenom sve došlo na svoje. Prvo smo se dopisivali, zatim smo počeli da se viđamo, a godinu dana kasnije smo se venčali", rekao je Borjan koji je bio nestrpljiv kada je Snežu trebalo da poljubi prvi put.

"Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo. Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio",  ispričao je svojevremeno za "Gloriju" Milan Borjan, dok je Snežana priznala da je bila zatečena.

"Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom.

Snežana i Milan svoju ljubav brižljivo neguju i ističu da je uzajamno poverenje najvažnije.

"Najvažnije je da među partnerima postoji uzajamno poverenje. Nas dvoje od prvog dana imamo kvalitetan i zdrav odnos i otvoreno pričamo o svemu. Volimo i da se šalimo. Beograd je pun lepih devojaka koje je teško ne primetiti, pa mu ponekad skrenem pažnju da i on pogleda u pravcu neke lepotice, rekla je Snežana, dok Milan nije skrivao koliko je srećan sa njom.

"Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim je i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo.

Njihova sreća je upotpunjena rođenjem sina Filipa 2016. godine.

Pogledajte još njihovih zajedničkih fotografija u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Snežane i Milana Borjana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna