Mnogi se pitaju kako Dženifer Lopez polazi za rukom da izgleda u 54. godini kao da ima barem dve decenije manje. Poznato je da latino diva izuzetno vodi računa o izgledu, a sada je njen suprug Ben Aflek otkrio šta ona zapravo jede.

U emisiji kod Dru Barimor glumac je sa puno ljubavi govorio o svojoj dragoj i otkrio da nema striktni plan ishrane.

"Reći ću ti nešto što će te uznemiriti. Dženifer jednostavno jede što god želi. Bukvalno šta god želi. Jede kolačiće, sladoled, zaista sve', otkrio je glumac koleginici, a onda i istakao da je njegova supruga jako disciplinovana kada je fizička aktivnost u pitanju.

"Puno vremena porovodi vežbajući i ima stvarnu radnu etiku i disciplinu. Ona je najlepša žena na svetu. Izgleda spektakularno", rekao je Ben i otkrio da i on trenira ali da njegovi rezultati nisu vidljivi kao kod njegove supruge.

Dženifer Lopez je verna svojim dobrim navikama, a zbog natrpanog rasporeda ustaje u 4:45 ujutro kako ne bi propustila ni jutarnji trening.

Dženifer Lopez na meti podsmeha zbog stajlinga
Profimedia 

"Kada pokušavam da smršam nekoliko kilograma, moj trening se sastoji od treninga sa tegovima tri ili četiri dana u nedelji u kombinaciji sa aerobikom. Obično počinjem sa 30 minuta aerobika i nastavljam sa tegovima još 30 ili 40 minuta", rekla je nedavno Dženifer i dodala.

"Neke dane radim vežbe za noge, zatim leđa i ramena, i na kraju gornji deo tela. Ponekad čak mogu da završim celo telo za jedan dan ako se jako trudim! Stvar je u tome da, kako starimo i sazrevamo, počinjemo da gubimo mišićnu masu i imamo razne bolove. Jačanje tela vežbama sa tegovima daje nam veću izdržljivost i snagu. A ove vežbe su, uz istezanje za fleksibilnost i pokretljivost, takođe veoma važne za dobrobit", rekla je latino diva.

Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna