Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Romeo je verio svoju devojku Miu Rigan, pišu britanski mediji. Devojka je pokušala da sakrije verenički prsten kad je ugledala fotografe, ali ogroman dijamant je blesnuo punim sjajem.

Romeo i Mia se zabavljaju već tri godine, a od početka su objavili svoju vezu na Instagramu. Međutim, sin slavnog fudbalera je nasledio tatu u ovom sportu i dobio angažman u Americi. Miu je manekenska karijera zadržala u Velikoj Britaniji, pa su u julu prošle godine objavili da se rastaju.

Nije među njima bilo svađa, objasnili su, već jednostavno nisu mogli da usklade svoje obaveze. Zanimljivo je da je Mia radila za modne kuće Balmen i Guči, ali i za svoju buduću svekrvu Viktoriju. Pojavila se i na revijama nedelje mode u Parizu i Londonu.

mia rigan 0770969071-min.jpg
Profimedia 

I posle rastanka od Romea, Mia je nastavila da radi za modnu kuću VB. Mnogi to vide kao dobar znak i nadaju se da će "svekrva iz pakla" biti bolja prema drugoj nego prema prvoj snaji. Podsetimo, sa Nikolom Pelc su počeli nesporazumi već na venčanju sa Bruklinom.

romeo bekam 0749529297-min.jpg
Profimedia 

Romeo i fizički liči na Viktoriju, a tata Bekam je ponosan što ga je nasledio. Sada su Mia i Romeo smešteni u nekada Bruklinovom delu kuće Bekamovih, koja se procenjuje na više od 30 miliona dolara. "Ona se odlično slaže sa Viktorijom", izjavio je navodno ekskluzivni sagovornik britanskog "Mirora". "A u tradiciji Bekamovih je da se žene rano  i ostaju u braku doživotno."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna