Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu. On je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Vest o njegovoj smrti zatekla je javnost, ali činjenica je da je već neko vreme živeo dosta povučeno. Voditelj Ivan Gajić tokom emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji, ispričao je da mu je Vidić otkrio da planira da proda stan u Beogradu.

"Saša i ja smo se čuli pre jedno dve nedelje za Divan šou. Imao sam ideju da on bude u njemu, pošto imamo deo gde ocenjujemo modne kombinacije naših javnih ličnosti. Nažalost do toga nije došlo. Ono što je sigurno ostala njegova neostvarena želja, baš mi je u tom razgovoru od pre dve nedelje otkrio. Pričao mi je da planira da proda stan u Beogradu i da se preseli u Hrvatsku. Da tamo razvije biznis jer mu je bliža Italija, zbog posla i svega. Ništa mi se nije žalio da se oseća loše ili slično", rekao je voditelj.

Komšije o smrti Saše Vidića
ATA images/M.M 

Saša je rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, jedno vreme je živeo u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna