Glavnu ulogu koju u kraljevskoj porodici pred očima javnosti ima Kejt Midlton uskoro bi mogao da preuzme princ Luj. Na njega "tipuju" britanski mediji koji pišu o "novoj zvezdi" na dvoru  kažu da bi mogao da bude popularniji i od Megan Markl u njenim prvim danima u Londonu. 

Treće dete princa Vilijama napunilo je pet godina, a u čast rođendana su objavljene njegove nove slike. Za razliku od običaja da decu snima Kejt Midlton lično, ovoga puta je iza objektiva bila Mili Pilkington. Kejt je učestvovala na snimanju, ali ne kao fotograf već kao glavni akter.

Ona gura baštenska kolica u kojima nasmejano pozira mali Luj, a Mili ovo nije prvi put da zaviri u kraljevsku intimu.

princ luj kejt midlton 0771297923-min.jpg
Profimedia 

Ona je snimala i svadbenu žurku Kejt i Vilijama, posvedočiši još tada da među njima vlada magnetska privlačnost.

Nekadašnji mladenci sad imaju troje naslednika, a premda je Džordž budući kralj, i Luj je već našao svoje mesto u srcima podanika.

vencanje princ vilijam kejt midlton 0104708957-min.jpg
Profimedia 

Njegove slike sa proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete prošle godine obišle su svet. Dečkić se ludo zabavljao na slavnom balkonu tokom velike parade, a svaki put kad se posle toga pojavio u javnosti popularnost mu je rasla.

Toliko je bilo izveštaja u medijima da su se pojavile i spekulacije kako se priče o njemu "namerno naduvavaju", kako bi se smanjila pažnja javnosti usmerena prema skandalima princa Harija.

jubilej kraljica elizabeta 0720702763-min.jpg
Profimedia 

Međutim, energija kojom Luj sija na slikama se ne može odglumiti, a mama Kejt jedva uspeva da obuzda sinčića. "Treba da ga vidite kakav je kad igra ragbi", rekla je jednom prilikom. "On je prava kamikaza na terenu." Čini se da je Luj najomiljenije dete Kejt Midlton i princa Vilijama, a više slika pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Treće dete Kejt Midlton sve popularnije.

Tekst: Lepa&Srećna