Milici Mandić i njenom suprugu Marku Đuričiću ostvarila se velika želja. Naime, zlatna srpska olimpijska šampionka objavila je da je u petom mesecu trudnoće, a čestitke pristižu sa svih strana.

Milica i Marko venčali su se 2021. godine, nakon što se ona sa osvojenom zlatnom medaljom na Olimpijadi povukla u sportsku penziju

"On je prvi momak koji je uvek tu za mene. Navija i bodri me. Kraj njega sam ispunjena, srećna i kompletna. Imala sam sreću da ga upoznam. Oduvek mi je bilo važno da imam stabilnu vezu i osobu na koju mogu da se oslonim. Marko zna koliko ume da bude teško u sportu i u potpunosti me razume. Najviše cenim tu njegovu bezuslovnu podršku koju osećam od početka. Biti iskreno srećan zbog tuđeg uspeha retka je vrlina", rekla je Milca za "Hit informer" koja je Marka upoznala u tekvodno klubu.

"Dugo to čekamo i istinski se radujemo što ćemo osnovati porodicu. Koliko dece planiramo, o tome ne želim da pričam i to će ostati među nama", rekla je Milica i istakla da je vreme da se fokusira samo na ljubavni život.

Milica je vest o trudnoći objavila uz emotivni video snimak na kom su ona  i Marko, ali i snimci bebe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna