Pred Kamilom Parker je veliki izazov: u osmoj deceniji postaće kraljica Velike Britanije uz svog supruga kralja Čarlsa III. O tome kako se buduća kraljica nosi sa stresnim pripremama govorio je njen sin Tom Parker.

Kada je princeza Dajana otkrila da su se u njenom braku nalazile tri osobe, Kamila Parker postala je najomraženija osoba na planeti. Ona je decenijama radila na svom imidžu, a sada je njen sin otkrio istinu.

"Mislim da se promena događa, ali nije me briga šta ko kaže - ovo nije bila nikakva vrsta igre... Udala se za osobu koju je volela i evo šta se dogodilo", Tom se osvrnuo na optužbe princa Harija koji je rekao da Kamila trgovala informacijama sa štampom, a sve kako bi poboljšala svoj imidž u javnosti.

Ova izjava pokazuje da je Kamilin 48-godišnji sin u svemu uz majku i da oseća potrebu da je odbrani od negativnih komentara.

Oglasio se sin buduće kraljice
Profimedia 

 "Ona ima 75 godina, ali znate, teško je to učiniti. Ali nikada se nije žalila", rekao je Tom čiji sin će imati jednu od glavnih uloga na krunisanju svoje bake Kamile.

Kamila i Čarls su se upoznali 1970. godine preko zajedničke prijateljice, a na zakonitu ljubav čekali su mnogo godina.  Princ od Velsa oženio je princezu Dajanu, a Kamila se udala za oficira konjice po imenu Endrju Parker Bouls. 
Do leta 1981, Čarls je upoznao i zaprosio mladu lejdi Dajanu Spenser, a Kamila nikada nije prestajala da bude deo njegovog života.

Pogledajte kraljicu suprugu u galeriji slika!

Profimedia Princ Hari označio Kamilu kao najveće zlo na dvoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna