Poznati kompozitor i član žirija "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare nerado govori o privatnom životu. Poznato je da je od 2013. godine u braku sa Ksenijom Milošević, ćerkom Bokija Miloševića, sa kojom ima sina Vanju. Iza sebe ima još jedan brak iz kog ima dva sina, Ognjena i Luku.

"Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno s obzirom da smo roditelji dva sina. Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života sa bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku ne zbog nedostatka emocija već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno", rekao je u emisiji "Iz profila" Mare i priznao da je razlika u godinama u početku bila veliki izazov za njih.

"Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali hvala bogu sve se sredilo zahavljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno", rekao je Mare koji priznaje da nije strog otac.

"Moram da kažem da zaista nisam strog otac. Od svojih dečaka uvek zahtevam malo više ozbiljnosti i ukazujem im na neke njihove vrline. Stalno ih podsećam koliko su pametni i talentovani, mislim da je to najbolji način da se motivišu deca i da se priča nešto što je dobro, a vezano je za njih. Ne mogu uvek da doprem do njih jer ne živimo zajendo, to je nešto što nam nedostaje", rekao je Mare.

Saša Milošević Mare obrazovanje
ATA Images/ M.M 

Mare i Ksenija venčali su se na intimnoj ceremoniji u stanu koji je bio svadbeni poklon mladinog oca Bokija Miloševića, a kojoj su prisustovali samo roditelji i kumovi.

Mare je za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića, dok je Tijana za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva Tamaru, koja je zbog njihovog venčanja doputovala iz Grčke gde i živi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna