Jovana Tipšin u krugu najbližih proslavila je Vaskrs, a tog dana uživala je u brojnim đakonijama na prazničnoj trpezi. Prethodno je postila čitav Veliki vaskršnji post, koji je trajao gotovo 50 dana.

"Posle 49, hajde da kažem 50 dana posta, rigoroznog posta jer je u pitanju najviše voda, jedemo jagnjetinu, krompir uz jagnjetinu, razne salate, sireve, sarmice od zelja, kolače, svašta tu nešto ima", rekla je pevačica za emisiju "Exkluziv".

Iako je tokom posta izgubila nekoliko kilograma, cilj joj nije bio mršavljenje. Jovana priznaje da poštovanje posta sa sobom nosi brojne izazove, ali da ih je u tom periodu lakše i prevazići.

Jovana Tipšin o Uskrsu
Youtube/Printscreen/Grand Magazin 

"Ne zbog kilaže, nego zbog vere i duhovnosti. Postanete jači, svi mi imamo svakog dana razne situacije i nelagode, ali lakše prevaziđete to postom. Jeste da kada ste u postu imate malo više udara sa svih strana, ali čovek to sve prebrodi uz veru i uz molitvu", iskrena je Jovana.

Pevačica je nedavno ispričala da liniju održava zdravom ishranom i redovnim vežbanjem, kao i da nikada nije bila pobornik dijeta.

Jovana Tipšin o postu
KurirTV/Printscreen 

"Nisam pobornik dijeta i gladovanja. Ne bih ni u ludilu mogla po ceo dan da jedem samo salatu ili voće jer tako mogu da upropastim zdravlje, a ono mi je najbitnije. Zato svima savetujem da poste! Osim što ćete smršati, mnogo bolje ćete se osećati", rekla je nedavno za "Informer" i dodala:

"Veoma je bitno da ne budemo statični. Fizička aktivnost je obavezna! Zato redovno treniram, volim da idem i na bazen i u saunu. Dok plivam, aktiviram ceo organizam i zatežem mišiće, a sauna je dobra da izbacim toksine. Žao mi je kada nekad zbog posla propustim plivanje. Inače, četiri-pet puta nedeljno idem na bazen, a kada sam kod kuće, vozim sobni bicikl."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna