Nakon što je 2002. godine odlučila da napusti Holivud Bridžit Fonda potpuno je nestala iz javnosti. Iako je bila jedna od najuspešnijih i najtraženijih holivudskih glumica, rešila je da se povuče i potpuno posveti porodici, suprugu Deniju Elfmanu i sinu Oliveru koji danas ima 17 godina.

Novinari su pokušavali da je pronađu, paparaci da je uslikaju, ali to nikome nije polazilo za rukom. Ona je ipak snimljena u jednom od retkih pojavljivanja, a fotografu je čak odgovorila na pitanje da li planira da se vrati u Holivud - kratko i jasno rekla je "Ne".

Potom ju je fotograf upitao postoji li ikakva šansa da se ipak vrati, na što je ona još jednom odgovorila odrečno, a potom i dodala:

Bridžet Fonda danas izgleda neprepoznatljivo
Profimedia 

"Mislim da ne, previše je lepo biti običan čovek", rekla je glumica koja je nekad nosila nadimak "Holivudska sirena" zbog izgleda - bila je mršava, plavokosa - a danas nije ni nalik osobi kakvu pamtimo. Njena zlatna kosa sada je seda, a evidentno da je dobila dosta kilograma. 

Bridžit Fonda neprepoznatljiva
Profimedia 

"Mislim da ovo uopšte nije ona! Gde je nestala ona lepotica?!"; "Neka joj neko pomogne, vidi se da je nesrećna. Možda je depresivna", samo su neki od negativnih komentara na glumičin izgled.

Kako je Bridžit Fonda izgledala na vrhuncu popularnosti pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube/Printscreen/ScreenSlam Bridžet Fonda nekada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna